ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-11-2018

Οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

Οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Οι εκδηλώσεις  θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, στις 20.00, στην Πλατεία Αριστοτέλους, με τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη, θα κορυφωθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, με τη συναυλία του συγκροτήματος των «Μπλε», καθώς και με ρίψη πυροτεχνημάτων.

Οι εορταστικές δράσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου 2019, θα έχουν στο επίκεντρο τους τα παιδιά, τους νέους και την οικογένεια, ενώ θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συναυλίες, δρώμενα, παραστάσεις και πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια. Στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης και για τη φετινή διοργάνωση παραμένει η προσέλκυση επισκεπτών κάθε ηλικίας στο κέντρο της πόλης, με σημείο αναφοράς την πλατεία Αριστοτέλους, καθώς και η ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ευχαρίστησε τους φορείς της πόλης για τη συνεργασία τους στη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και τόνισε σχετικά: «Το σκεπτικό μας για το φετινό εορτασμό βασίστηκε στην παράδοση. Η πόλη φωτίζεται με παλαιότερο αλλά και νεότερο φωτισμό, ενώ τα καταστήματα συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας εορταστικού κλίματος. Οι εκδηλώσεις έχουν ως επίκεντρο την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και οι Δημοτικές Κοινότητες έχουν οργανώσει αντίστοιχες δράσεις».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν:

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, στις 20:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους: Φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη.

Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2018:
-στις 16.30, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και

-στις 17.30, συναυλία από συγκροτήματα της πόλης: «Injoy», «My Excuse», «The Gang».

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2018:
-στις 20.00, συναυλία του Σταύρου Μπαϊράμη

-στις 21:30 , Μύρωνας Στρατής και Ελισάβετ Σπανού

-στις 23:00, συναυλία με τους «Μπλε» και

-στις 00.00, αλλαγή της νέας χρονιάς με ρίψη πυροτεχνημάτων.

Η εορταστική πλατεία Αριστοτέλους θα υποδέχεται τους επισκέπτες της από τις 29 Νοεμβρίου 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, ενώ έως τις 21 Δεκεμβρίου 2018 θα φιλοξενεί εκδηλώσεις και δρώμενα τις καθημερινές και κατά τις απογευματινές ώρες. Τα Σαββατοκύριακα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, κάτι που θα ισχύσει και για τις καθημερινές, από τις 22 Δεκεμβρίου και μετά.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge