ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-11-2018

Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των σκουπιδιών τις επόμενες ημέρες

Αφορά τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των σκουπιδιών τις επόμενες ημέρες

Αποχή από τα καθήκοντά τους για την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα αποφάσισε o Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Καταγγέλλουν ότι εδώ και δύο χρόνια ο δήμος δεν τους έχει χορηγήσει μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, μπότες) ενώ υποστηρίζουν ότι από τον περασμένο Μάιο έχουν να πληρωθούν νυχτερινά και κρούουν καμπανάκι για τις ελλείψεις εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, μετά την απομάκρυνση των παρατασιούχων.

Για τους παραπάνω λόγους ο σύλλογος εργαζομένων στον δήμο καλεί σε τριήμερη αποχή, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα προγραμματίζει συγκέντρωση στο δημαρχείο.

Τις ημέρες της αποχής θα δουλεύει μόνο το προσωπικό ασφαλείας, είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κ. Ξανθόπουλος. Άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την συνέχιση των κινητοποιήσεων, ανάλογα με την έκβαση των συναντήσεων με την διοίκηση τα επόμενα 24ωρα.

ΠΗΓΗ Ράδιο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge