ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-12-2018

Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Παν-αναπηρικά συλλαλητήρια, διοργανώνει η ΕΣΑμεΑ σήμερα 2 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ, στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους) και αύριο 3/12/2018, στις 11 π.μ, στην Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος).

Η ΛΑΕ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ΑμεΑ, στις 3 Δεκεμβρίου, καλεί τα ΑμεΑ, τις οικογένειές τους και τους χρόνια πάσχοντες, τιμώντας τις καλλίτερες αγωνιστικές παραδώσεις τους, να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στα παν-αναπηρικά συλλαλητήρια.

«Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους βιώνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά από τις ασκούμενες αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες τους στερούν κεκτημένα δικαιώματα που αποκτήθηκαν με τους αγώνες του αναπηρικού κινήματος.

Η ΛΑΕ στηρίζει τους αγώνες των ΑμεΑ και των οικογενειών τους και παλεύει δίπλα στο αναπηρικό κίνημα για τα δίκαια αιτήματά του.

Τιμούμε την 3η Δεκέμβρη, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, με τη στήριξη και συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια των ΑμεΑ και στους αγώνες τους για να μην οδηγηθούν σε κοινωνική γενοκτονία από τους δανειστές και τις πολιτικές δυνάμεις, που εφαρμόζουν, ψηφίζουν ή στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης του λαού και ταπείνωσης της χώρας» αναφέρει η ΛΑΕ σε σχετική ανακοίνωση της.

Πλατεία Αριστοτέλους

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge