ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-12-2018

Εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Εγκληματική συμμορία που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης εξάρθρωσε η τοπική Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσε, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς χθες το μεσημέρι, συνελήφθησαν επτά μέλη της.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, δύο άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας από 17 έως 42 ετών, και τρεις αλλοδαπούς, 32 έως 47 ετών.

Ένας εκ των μελών της συμμορίας είναι ήδη κρατούμενος, καθώς συνελήφθη τον Νοέμβριο, δυνάμει σχετικού εντάλματος του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης από κοινού και για ιδιαίτερα διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα, με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ, κατ' εξακολούθηση και από κοινού.

Σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, στις περιοχές του Δενδροποτάμου και των Αμπελοκήπων, που χρησιμοποιούσαν είτε ως χώρους απόκρυψης, είτε ως χώρους διακίνησης των ναρκωτικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 632 γραμμαρίων, περίστροφο, δύο πιστόλια κρότου-αερίου, καραμπίνα, φυσίγγια, λειτουργικό σύστημα βιντεοεπιτήρησης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, οκτώ κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας της 21χρονης, ως μέσα κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης των ποσοτήτων ηρωίνης.

Με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίπτωση για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, περί αλλοδαπών και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge