ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2018

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών 16 – 27 ετών

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Στο εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης. Οπως αναφέρεται, πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών 16 – 27 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Σε 52 προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας προγραμματισμένων πορειών που έλαβαν χώρα χθες (06-12-2018), στη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών (16 – 27 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για Διατάραξη της κοινής ειρήνης, Επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας, Εμπρησμό, Απείθεια, Αντίσταση, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, βεγγαλικών και εκρηκτικών υλών και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μετά το πέρας των πορειών, ομάδες ατόμων εισήλθαν στους χώρους του ΑΠΘ, απ’ όπου εξέρχονταν κατά διαστήματα, εκσφενδονίζοντας πέτρες, αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, φωτοβολίδες σε ευθεία βολή και διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προκειμένου να περιορίσουν τις επιθέσεις και τις φθορές πραγματοποίησαν αναγκαία χρήση μέσων και τακτικών.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. 

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης διενεργείται Προανάκριση. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge