ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2018

Εκπαιδευτική ημερίδα για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Thessaloniki Loading - Digital Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις

Εκπαιδευτική ημερίδα για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η εκπαιδευτική ημερίδα “Thessaloniki Loading |Digital Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις” που διοργάνωσε η Marketing Greece με τον στρατηγικό της εταίρο, την Eurobank -την τράπεζα που διαχρονικά στηρίζει τον τουρισμό- και τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ).

Προσεγγίζοντας ολιστικά το digital marketing, περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις του digital marketing. Τεχνικές, εργαλεία, αναλύσεις για τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αξιοποίηση των data και της τμηματοποίησης του κοινού, tips για την πλατφόρμα TripAdvisor, ανάδειξη της αξίας του content μέσα από την καμπάνια Wanderlust Greece της Marketing Greece για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και προβολή του ρόλου του Digital PR, ήταν μερικά από τα σημεία που εστίασε η ημερίδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κος Αλέξανδρος Θάνος δήλωσε: «Η καινοτομία είναι μια οριζόντια δράση στο αναπτυξιακό κομμάτι που έχει θέσει η Περιφέρεια, καθώς η προβολή της τουριστικής εμπειρίας περνάει πλέον μέσα από σύγχρονα ψηφιακά μέσα και ο διαμοιρασμός της γίνεται στον ψηφιακό κόσμο. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και τη Marketing Greece και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης, κος Σπύρος Πέγκας ο οποίος επίσης χαιρέτησε την ημερίδα: «Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται υποστήριξη στην προβολή του προορισμού και των εμπειριών και η σημερινή παρουσία του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece με την εκπαιδευτική ημερίδα “Thessaloniki Loading | Digital Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις” μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

«Η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αναπτύσσεται διαρκώς διαθέτοντας ένα εμπλουτισμένο με διαφορετικές εμπειρίες city break προϊόν. Στόχος της σημερινής ημερίδας είναι να μοιραστούμε με την τοπική τουριστική κοινότητα την τεχνογνωσία μας στο destination marketing, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας την εξωστρέφεια των τουριστικών επιχειρήσεων» τόνισε η CEO της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα.

Ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Eurobank, Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Μακεδονίας – Θράκης, κος Φώτης Μπακογιάννης, δήλωσε σχετικά : «Ο κλάδος του τουρισμού είναι από τους πρώτους που δέχεται το σαρωτικό κύμα των αλλαγών στην ψηφιακή εποχή και καλείται να ισχυροποιήσει την παρουσία του μέσα στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς ανταγωνισμού που θέτει η ψηφιακή οικονομία. Η Eurobank, με την τεχνογνωσία που διαθέτει και τις μεγάλες διεθνείς συμμαχίες που έχει δημιουργήσει στον τομέα της ψηφιακής διασύνδεσης των επιχειρήσεων, είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της όλα τα εργαλεία που χρειάζονται προκειμένου, όχι μόνο να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα αλλά και να ξεχωρίσουν ως σύγχρονες, εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο» .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κος Ανδρέας Μανδρινός, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης καθώς και πλήθος εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές της Ημερίδας ήταν ο Κ. Καπόπουλος (Co Founder & CEO @ W2Strategy), ο κ. Κ. Καμπάκης (Managing Director, ForestView), ο κ. Κ. Φρόνιμος (CEO, Global Media), ο κ. Ν. Διαμαντόπουλος (Web & Digital Marketing Director, Marketing Greece), ο κ. Ι. Τριανταφυλλίδης (Performance Marketing Manager, Forestview), ο κ. Θ. Πετρόπουλος (PR & Communication Consultant, Marketing Greece) και ο κ. Πάνος Κόκκαλης (Digital Marketing Manager, Marketing Greece). 
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge