ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-12-2018

Μετά τις γιορτές το ξεκίνημα των εκσκαφών αποχετευτικού δικτύου της Σουρωτής

Προϋπολογισμού 2.765.300 ευρώ

Μετά τις γιορτές το ξεκίνημα των εκσκαφών αποχετευτικού δικτύου της Σουρωτής

Αμέσως μετά τις γιορτές προβλέπεται η εγκατάσταση των μηχανημάτων και το ξεκίνημα των εκσκαφών σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του μεγάλου έργου της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό της Σουρωτής. 

Το χρονοδιάγραμμα του έργου προϋπολογισμού 2.765.300 ευρώ παρουσίασε ο ανάδοχος Δημήτριος Αρβανίτης στον Θώμα Ασλάνη, πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Σουρωτής, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών Δόμησης Απόστολο Τσολάκη. 

Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας δήμου και αναδόχου, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο οι εργασίες. 

Με το συγκεκριμένο έργο συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση υγρών αποβλήτων στην λεκάνη του Ανθεμούντα, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για το δήμο Θέρμης  και υλοποιείται σταδιακά μετά από την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge