ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-5-2019

Τη σύνθεση του συνδυασμού του κατέθεσε ο Λάζαρος Ωραιόπουλος

«Άλμα στο Μέλλον»

Τη σύνθεση του συνδυασμού του   κατέθεσε  ο Λάζαρος Ωραιόπουλος

Τη σύνθεση του συνδυασμού του «Άλμα στο Μέλλον» κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Λάζαρος Ωραιόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους στα τοπικά συμβούλια, πέρασε την πόρτα του Πρωτοδικείου το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου παραδίδοντας τον πλήρως καταρτισμένο συνδυασμό του στις δικαστικές αρχές της πόλης.

«Είναι ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό που στελεχώθηκε από σημαντικές προσωπικότητες από τη Νεάπολη, τις Συκιές, τον Άγιο Παύλο και το Ρετζίκι. Όλοι είμαστε άνθρωποι με όραμα για τον τόπο μας με διάθεση να παραδώσουμε στους δημότες το δήμο που τους αξίζει. Έχουμε πλήρες και απόλυτα εφαρμόσιμο σχέδιο για να ζουν όλοι στο δήμο μας με ασφάλεια, σε καθαρές γειτονιές, με ανοιχτά μαγαζιά, με σχολεία και χωρίς ταλαιπωρία στην καθημερινότητα τους. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Άλμα στο Μέλλον και γνωρίζουμε τον τρόπο για να το πράξουμε. Έχουμε πάνω από όλα τον πολίτη στον οποίο θα αποδώσουμε κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία του δήμου μας για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Λάζαρος Ωραιόπουλος, και συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το ψηφοδέλτιο μας, όπου συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλοί νέοι άνθρωποι με μεγάλη διάθεση προσφοράς. Τώρα ξεκινά η τελική φάση του αγώνα μας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στο Δήμο μας, να φέρουμε νέες δυνάμεις στο προσκήνιο, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους. Καλώ τους συνδημότες μας να συζητήσουν με όλα τα μέλη του συνδυασμού μας το πρόγραμμα μας , να μας εμπιστευθούν και να μας δώσουν τη δύναμη να πούμε ένα ‘’Φτάνει πια’’  σε μία διοίκηση που τείνει να  γίνει καθεστώς», κατέληξε ο κ. Ωραιόπουλος.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge