ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-6-2019

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α.

Συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και διοικητικό προσωπικό

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α.

Την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριματοφόρων (Σ.Μ.Α.). επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε με τους εργάτες καθαριότητας, και το τεχνικό προσωπικό που υποστηρίζει τον στόλο των αυτοκινήτων, τόσο για την καθαριότητα όσο και για τη μεταφορά απορριμμάτων.

« Εργάζεστε σ’ έναν κρίσιμο, νευραλγικό τομέα που αφορά την εικόνα της πόλης και την υγεία των συμπολιτών μας. Ο τομέας καθαριότητας κατατάσσεται στις δύσκολες υπηρεσίες. Γι’ αυτό και χρειάζεται υπεύθυνο προσωπικό που να καταθέτει την ψυχή του» τόνισε ο Μάρκος Μπόλαρης και συμπλήρωσε πως «εσείς  καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας αυτή την δύσκολη δουλειά  και φαίνεται από το θετικό κλίμα που υπάρχει στο μηχανοστάσιο».

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με το διοικητικό προσωπικό, με το οποίο συζήτησε για τα ποσοστά και τους στόχους στην ανακύκλωση.

 « Η ανακύκλωση αποτελεί μια πρόκληση στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι» είπε ο κ. Μπόλαρης  επισημαίνοντας πως «μετατρέποντας τα απορρίμματα σε πηγή ενέργειας και κατ’ επέκταση πηγή εσόδων για την πόλη της Θεσσαλονίκης, σώζουμε το περιβάλλον και την εικόνα της πόλης».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge