ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-7-2019

Επίσκεψη Μάρκου Μπόλαρη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Eνημερώθηκε για τις ανάγκες του νοσοκομείου

Επίσκεψη Μάρκου Μπόλαρη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης, με τους οποίους συζήτησε θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

«Πρόκειται για μια νοσοκομειακή μονάδα για την οποία είμαστε περήφανοι για την λειτουργία, τον εξοπλισμό, και το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό του, όπως και για τη συνέπεια του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού» τόνισε ο Μάρκος Μπόλαρης.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε για τις ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό καθώς η μέση ετήσια πληρότητα ξεπερνά το 86% όταν άλλα νοσοκομεία φτάνουν το 60%, ενώ η μέση διάρκεια νοσηλείας είναι 2,78 ημέρες όταν ο στόχος για τα ευρωπαϊκά νοσοκομεία είναι 3 ημέρες,

«Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου  ανταπεξέρχεται με εντατικούς ρυθμούς εργασίας στις υποχρεώσεις του. Η δική μας υποχρέωση είναι να το υποστηρίξουμε» είπε ο Μάρκος Μπόλαρης , υπογραμμίζοντας πως « Το υψηλό επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει το νοσοκομείο αποδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη με την οποία  το περιβάλει ο κόσμος - όχι μόνο της Μακεδονίας- αλλά και της Θράκης και της Ηπείρου».

Ο Μάρκος  Μπόλαρης  συζήτησε και με τον πρόεδρο του νοσηλευτικού προσωπικού ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα ζητήματα που αφορούν το προσωπικό, τις διεκδικήσεις που υπάρχουν και για τον κλάδο αλλά και για την αρτιότερη λειτουργία του νοσοκομείου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge