ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-7-2019

Εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του

Εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο  Κωνσταντίνος Ζέρβας

Στο γραφείο 209 Α, στον δεύτερο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, θα βρίσκεται πλέον εγκατεστημένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει αρχίσει να ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Σεπτεμβρίου.

“Έχουμε μπροστά μας δύο μεταβατικούς μήνες και από σήμερα -1η Ιουλίου- θα υπάρχει καθημερινή παρουσία στο δημαρχείο και δική μου και του μελλοντικού γενικού γραμματέα του δήμου, του κ. Φωτόπουλου. Στόχος είναι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο, ώστε μέχρι τις 31 Αυγούστου να υπάρχει μια πλήρης εικόνα της κατάστασης που επικρατεί και με αυτόν τον τρόπο από την 1η Σεπτεμβρίου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένη η καινούρια διοίκηση”, ανέφερε σχετικά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση με τον Μπουτάρη

Κατά την πρώτη ημέρα του στο δημαρχείο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε σειρά επαφών με υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.
“Εγώ το είπα εξαρχής ότι εμείς ετοιμάζουμε έναν φάκελο με όλες τις εκκρεμότητες, με όλες τις τρέχουσες δουλειές του δήμου σε κάθε διεύθυνση. Περιλαμβάνονται πλήρη στοιχεία, ποιο είναι το υπεύθυνο στέλεχος του δήμου, ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, σε τι φάση βρίσκεται κάθε έργο, από πού είναι οι πηγές χρηματοδότησης και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει, για να ολοκληρωθεί”, εξήγησε ο κ. Μπουτάρης.
 
Παρουσία Φωτόπουλου

Σε όλα τα στάδια ενημέρωσης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα βρίσκεται ο Ευθύμης Φωτόπουλος, ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα, ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης. 
Οι επαφές του νεοεκλεγέντος δημάρχου για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο σχήμα διοίκησης θα εντατικοποιηθούν μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεδομένου ότι δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων -ο Νίκος Ταχιάος και η Κατερίνα Νοτοπούλου- είναι υποψήφιοι βουλευτές.
“Θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε από τη μία πλευρά για να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη και ποιες θα είναι και οι δικές τους αποφάσεις και από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχει και η καινούρια κυβέρνηση, η οποία από τις 8 Ιουλίου θα διαμορφώσει ένα πολύ πιο σαφές πλαίσιο, το οποίο σε κάποιο βαθμό επηρεάζει και τις δικές μας, τις δικές μου αποφάσεις”, τόνισε ο κ. Ζέρβας. 

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής αναμένεται μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge