Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Τοπικά Νέα/
1-7-2019

Εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του

Εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο  Κωνσταντίνος Ζέρβας
fontsize

Στο γραφείο 209 Α, στον δεύτερο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου, θα βρίσκεται πλέον εγκατεστημένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει αρχίσει να ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Σεπτεμβρίου.


“Έχουμε μπροστά μας δύο μεταβατικούς μήνες και από σήμερα -1η Ιουλίου- θα υπάρχει καθημερινή παρουσία στο δημαρχείο και δική μου και του μελλοντικού γενικού γραμματέα του δήμου, του κ. Φωτόπουλου. Στόχος είναι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο, ώστε μέχρι τις 31 Αυγούστου να υπάρχει μια πλήρης εικόνα της κατάστασης που επικρατεί και με αυτόν τον τρόπο από την 1η Σεπτεμβρίου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένη η καινούρια διοίκηση”, ανέφερε σχετικά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση με τον Μπουτάρη

Κατά την πρώτη ημέρα του στο δημαρχείο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε σειρά επαφών με υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.
“Εγώ το είπα εξαρχής ότι εμείς ετοιμάζουμε έναν φάκελο με όλες τις εκκρεμότητες, με όλες τις τρέχουσες δουλειές του δήμου σε κάθε διεύθυνση. Περιλαμβάνονται πλήρη στοιχεία, ποιο είναι το υπεύθυνο στέλεχος του δήμου, ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, σε τι φάση βρίσκεται κάθε έργο, από πού είναι οι πηγές χρηματοδότησης και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει, για να ολοκληρωθεί”, εξήγησε ο κ. Μπουτάρης.
 
Παρουσία Φωτόπουλου

Σε όλα τα στάδια ενημέρωσης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα βρίσκεται ο Ευθύμης Φωτόπουλος, ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα, ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης. 
Οι επαφές του νεοεκλεγέντος δημάρχου για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο σχήμα διοίκησης θα εντατικοποιηθούν μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεδομένου ότι δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων -ο Νίκος Ταχιάος και η Κατερίνα Νοτοπούλου- είναι υποψήφιοι βουλευτές.
“Θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε από τη μία πλευρά για να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη και ποιες θα είναι και οι δικές τους αποφάσεις και από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχει και η καινούρια κυβέρνηση, η οποία από τις 8 Ιουλίου θα διαμορφώσει ένα πολύ πιο σαφές πλαίσιο, το οποίο σε κάποιο βαθμό επηρεάζει και τις δικές μας, τις δικές μου αποφάσεις”, τόνισε ο κ. Ζέρβας. 

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής αναμένεται μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.Στην ίδια κατηγορία..
Χωρίς ρεύμα  περιοχή της ΤούμπαςΧωρίς ρεύμα περιοχή της Τούμπας

Σύμφωνα με αναρτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ


Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη ΘεσσαλονίκηΣυγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας


Σοβαρά προβλήματα από την νεροποντή στο ΩραιόκαστροΣοβαρά προβλήματα από την νεροποντή στο Ωραιόκαστρο

Απροσπέλαστοι οι δρόμοι


Οι διακοπές ύδρευσης σήμερα Παρασκευή στη ΘεσσαλονίκηΟι διακοπές ύδρευσης σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της ΕΥΑΘ


Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από ισχυρή καταιγίδαΠροβλήματα στη Θεσσαλονίκη από ισχυρή καταιγίδα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 150 κλήσεις για βοήθεια και απάντληση υδάτων


Ο καιρός σήμερα Παρασκευή στη ΘεσσαλονίκηΟ καιρός σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Εως 24 βαθμοί η θερμοκρασία


Ολοκληρώνεται η αερογέφυρα του κόμβου Σταυρούπολης μετά από 6 χρόνιαΟλοκληρώνεται η αερογέφυρα του κόμβου Σταυρούπολης μετά από 6 χρόνια

Μέχρι το τέλος του έτους


Μελέτη για τα Μέσα μαζικής μεταφοράς από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου ΘεσσαλονίκηςΜελέτη για τα Μέσα μαζικής μεταφοράς από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Θα καθορίσει το μέλλον των μετακινήσεων στην πόλη


Το Found.ation έδωσε το παρόν στην 84η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΤο Found.ation έδωσε το παρόν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

37 εκδηλώσεις, 47 ομιλητές, 60 ώρες περιεχόμενου και 2.500 επισκέπτες


Συλλήψεις για λαθροδιακίνησηΣυλλήψεις για λαθροδιακίνηση

Στην περιοχή του ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Θάνατος