ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-7-2019

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

"Η διοίκηση του ΙΣΘ δίνει συγχωροχάρτι στους ναζιστές"

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Σε σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Υγείας της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σε σχέση με την παρουσίαση υποψηφίου της Χρυσής Αυγής σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) προχώρησε σε έκδοση στην οποία παρουσιάζει γιατρούς υποψήφιους βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης και στο οποίο τονίζουν ότι ο ΙΣΘ στέκεται στο πλευρό των γιατρών και είναι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων που αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης του ΙΣΘ να συμπεριλάβει στο φυλλάδιο που εξέδωσε τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε στη διοίκηση του ΙΣΘ ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική- δολοφονική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη για μια σειρά εγκληματικές πράξεις όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι επιθέσεις σε Έλληνες εργάτες και μετανάστες και άλλα.

Με την πράξη της αυτή η διοίκηση του ΙΣΘ δίνει συγχωροχάρτι στους ναζιστές.

Καλούμε τον ιατρικό κόσμο της Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τη στάση της διοίκησης του ΙΣΘ. Στις εκλογές της 7ης του Ιούλη να απομονώσει ακόμα περισσότερο τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ».

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge