ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-7-2019

Σε κλίμα αμηχανίας η συνάντηση Ζέρβα - Μητσοτάκη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Σε κλίμα αμηχανίας  η συνάντηση Ζέρβα - Μητσοτάκη
Σε κλίμα αμηχανίας η συνάντηση Ζέρβα - Μητσοτάκη - ΠΗΓΗ Φωτογραφίας THESSNEWS

Μάλλον σε κλίμα αμηχανίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ.Μητσοτάκη, με τον κ.Ζέρβα να προσπαθεί να εκμαιεύσει ως όφειλε, τα περισσότερα οφέλη για την πόλη στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ.Ζέρβας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Καλωσορίζω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.
Όπως γνωρίζετε  μας συνδέουν ισχυροί φιλικοί και πολιτικοί δεσμοί. Το γεγονός ότι επέλεξε τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας τη Θεσσαλονίκη, μετρά για εμάς πολύ. Οι Έλληνες έχουν ορίσει ποιο είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές. Μετά από τόσα χρόνια κρίσης και οικονομικών δυσκολιών, απαιτούν μία νέα σελίδα, μία νέα αρχή αλλά και μία επιτυχή πορεία. Άλλωστε αυτό ήταν και το κριτήριο με το οποίο ψήφισαν οι Θεσσαλονικείς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα χαρώ πολύ την επόμενη ημέρα, η 8η Ιουλίου και η 1η Σεπτεμβρίου να είναι η απαρχή επιτυχιών και για τη χώρα και για την πόλη αντίστοιχα.

Είμαι σίγουρος ότι εφόσον οι Έλληνες δώσουν μεθαύριο την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας.

Η Θεσσαλονίκη, ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα είναι παρούσα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάταξης της χώρας. Σε μια Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί  και δεν θα σέρνεται, η Θεσσαλονίκη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με μεγάλες υποδομές, με λειτουργική διοίκηση μέσα από θεσμικές αλλαγές στον Κλεισθένη και με ένα οικονομικό περιβάλλον που θα δημιουργεί νέο πλούτο και νέο εισόδημα για όλους. Αυτήν την Κυριακή υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα. Καλούμε τον κόσμο να πάει στις κάλπες, να ψηφίσει και να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης και της πατρίδας τα επόμενα τέσσερα χρόνια."

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε στο πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ.Ζέρβα αφού είχε αρχικά αποφασιστεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να κάνει μόνο έναν περίπατο στην Αριστοτέλους. Τελικά, για λόγους προεκλογικούς προφανώς ο κ.Μητσοτάκης θεώρησε ότι θα έπρεπε να συναντηθεί με τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης  όπως και έγινε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. 

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge