ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-7-2019

Σύλληψη διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη

Στην Εγνατία Οδό

Σύλληψη διακινητών μεταναστών μετά από καταδίωξη

Δύο αλλοδαποί, 26 και 20 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι μετέφεραν επτά μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη έγινε το πρωί, όταν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Προφήτη) αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο και συνοδηγό τον 26χρονο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα ελέγχου και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα σε αγροτική περιοχή στη Νυμφόπετρα.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επτά μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο στο χώρο αποσκευών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση του ΚΟΚ.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge