ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9-7-2019

Χρ. Δουίτσης: Η δυτική Θεσσαλονίκη εμπιστεύθηκε και εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

Βγαίνει πρώτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές..

Χρ. Δουίτσης: Η δυτική Θεσσαλονίκη εμπιστεύθηκε και εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η δυτική Θεσσαλονίκη εμπιστεύθηκε και εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί ένα επιπλέον καθήκον για εμάς να διατηρηθούν αυτοί οι απαραίτητοι δεσμοί που υπάρχουν με αυτόν τον κόσμο» δήλωσε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή «Κάτι παίζει στο Κόκκινο» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Δουίτσης.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Δουίτσης εκτίμησε πως «ο λαός μας έχει κατατάξει στη θέση της αντιπολίτευσης δίνοντας μας ένα ισχυρό ποσοστό. Από αυτή την θέση θα συνεχίσουμε και θα υπερασπιστούμε όλα όσα η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε».

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο συντονιστής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος εκτίμησε πως «πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση με συντεταγμένο και οργανωμένο τρόπο» και «να αποτιμηθεί το αποτέλεσμα αυτού του κύκλου των εκλογών, να τεθούν οι προτεραιότητες και να υπάρξει σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο».

Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Α’ Θεσσαλονίκης ο κ. Δουίτσης δήλωσε ότι «η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας σε σχέση και με τις ευρωεκλογές έχει μειωθεί μόλις στις τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να διατηρήσει τις πέντε από τις έξι κοινοβουλευτικές έδρες», ενώ τόνισε ότι «στη δυτική Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές».

«Η δυτική Θεσσαλονίκη εμπιστεύθηκε και εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί ένα επιπλέον καθήκον για εμάς να διατηρηθούν αυτοί οι απαραίτητοι δεσμοί που υπάρχουν με αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρωτιά δίνεται στη δυτική Θεσσαλονίκη που ήταν απαξιωμένη για δεκαετίες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι τα σχολικά γεύματα και οι τοπικές μονάδες υγείας ξεκίνησαν από την δυτική Θεσσαλονίκη.

Κληθείς να σχολιάσει την σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Δουίτσης σημείωσε πως «η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος φέρει την σφραγίδα του ΣΕΒ και του ΔΝΤ» ενώ σχολιάζοντας τον ορισμό του Θόδωρου Καράογλου ως υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, ανέφερε πως «υπήρξε ξανά υπουργός, θα τα δούμε και θα τα δει η κοινωνία, α υπάρξει και σύγκριση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, παραμένει ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ με το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη «που τόσο είχαν λοιδορήσει και το οποίο αφήνει έργο». «Είμαστε περίεργοι να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα επισκέπτεται με την ίδια συχνότητα την πόλη της Θεσσαλονίκης όπως την επισκέπτονταν ο κ. Τσίπρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δουίτσης.

«Υπάρχουν πραγματικά δεδομένα από την απερχόμενη κυβέρνηση υπάρχουν στοιχεία σύγκρισης και θα πρέπει ο πολίτης της Θεσσαλονίκης να τα συγκρίνει. Ο πήχης είναι ψηλά και για τον κ. Καράογλου και για την ΝΟΔΕ και για την Νέα Δημοκρατία και τα τοπικά στελέχη» τόνισε στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ stokokkino.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge