ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9-7-2019

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Περιορισμένο ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί..

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Περιορισμένο ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχολιάζει  την σύνθεση της νέας κυβέρνησης και το γεγονός ότι μόνο ένας υφυπουργός προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το περιορισμένο ενδιαφέρον της ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της φάνηκε με την ανακοίνωση των μελών της νέας κυβέρνησης.

Έτσι μέσα σε ένα, όχι ιδιαίτερα ευκίνητο, κυβερνητικό σχήμα το οποίο περιλαμβάνει 51 υπουργούς, μόνον ένας προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και αυτός στο περιορισμένων αρμοδιοτήτων υφυπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας–Θράκης.

Έτσι από την πρώτη στιγμή γίνεται εμφανής η διαφορά με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν τέσσερις άνδρες και γυναίκες Θεσσαλονικείς υπουργοί.

Θυμίζουμε ακόμη τη δημιουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μέσω του οποίου προχώρησαν αρκετά θέματα που απασχολούσαν την περιοχή καθώς και τις πολλές και τακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αν και, όπως λέει ο λαός μας, «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί».

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge