ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-7-2019

Εξώδικο του προέδρου του ΟΑΣΘ προς τον Θ. Καράογλου

Για δηλώσεις του δεύτερου

Εξώδικο του προέδρου του ΟΑΣΘ προς τον  Θ. Καράογλου

Εξώδικο προς τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρο Καράογλου, απέστειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης   Στέλιος Παππάς.

Συγκεκριμένα, το εξώδικο αφορά σε «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις» του κ. Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» για τον ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τις οποίες «από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Το επίμαχο σημείο της συνέντευξης έχει ως εξής:

Δημοσιογράφος: Τι θα κάνετε με τον ΟΑΣΘ που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και ταλαιπωρεί τους κατοίκους της;

Καράογλου: «Έχω επισημάνει πολλές φορές πως όπου το κράτος παριστάνει τον επιχειρηματία παράγει προβλήματα, ελλείμματα και διαφθορά. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του ΟΑΣΘ. Από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό. Από εκεί και πέρα, είναι αυτονόητο ότι σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή, θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η αποτυχημένη διοίκηση του ΟΑΣΘ και να δούμε πως θα κυκλοφορήσουν περισσότερα λεωφορεία στους δρόμους, ώστε να δώσουμε μια ανάσα στους συμπολίτες μας. Όπως και να έχει, η επόμενη ημέρα στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα είναι πολύ καλύτερη».


Οπως αναφέρει ο κ.Παππάς, «Βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του. Έχετε ενδεχομένως να χαρακτηρίζετε «προβληματική» μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο»  και τονίζει ότι «για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα».



Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge