ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-7-2019

Ζορπίδης: Πολύ θετικό το κλίμα που δημιούργησε ο πρωθυπουργός με τις πρώτες κινήσεις του

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Ζορπίδης: Πολύ θετικό το κλίμα που δημιούργησε ο πρωθυπουργός με τις πρώτες κινήσεις του

Πολύ θετικό, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, το κλίμα που έχει δημιουργήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αγορά και στην κοινωνία, με τις προγραμματικές του θέσεις και με τις πρώτες κινήσεις.

«Όλοι ευχόμαστε να πετύχει στο έργο του» τόνισε, μιλώντας στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου και επισήμανε ότι «η νέα κυβέρνηση, πριν καλά-καλά αναλάβει τα καθήκοντά της, έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στον ελληνικό λαό».

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το Επιμελητήριο, δεν θα χαριστούν σε κανέναν. «Θα σταθούμε απέναντί τους και θα πολεμήσουμε σκληρά κάθε λανθασμένη τους απόφαση, κάθε κίνησή τους που θα στρέφεται εναντίον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, αποφάσισε να στείλει έγγραφη έκκληση στο υπουργείο Ενέργειας να αυξήσει τα κονδύλια και τους δικαιούχους του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον», καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το Οικονομικό Φόρουμ της Θεσσαλονίκης.

Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
ΝΙΚΟΣ
2019-07-18 09:14:59
Πως το μέτρησε το "κλίμα" ο κ.Ζορμπίδης; Υπάρχει κάποια μελέτη; κάποια στατιστικά ή δημοσκόπηση; Αν δεν υπαρχουν, τότε λέει την προσωπική του άποψη και μόνο. Κι αν εχει κάποια εξουσιοδήτηση να μιλά για την αγορά, για την κοινωνία δεν του πέφτει λόγος.
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge