ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-7-2019

Ινδός φοιτητής κυκλοφορεί το SIGMag για την προώθηση της Θεσσαλονίκης σε όλο τον κόσμο

Με τη βοήθεια ντόπιων και διεθνών φοιτητών

Ινδός φοιτητής κυκλοφορεί το SIGMag για την προώθηση της Θεσσαλονίκης σε όλο τον κόσμο

Το SIGMag, ένα ψηφιακό περιοδικό δημιουργημένο από Ινδό φοιτητή με τη βοήθεια ντόπιων και διεθνών φοιτητών σε συνεργασία με την Travel Daily News και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, κυκλοφόρησε σήμερα. 

Το θέμα της εναρκτήριας έκδοσης είναι "Η πόλη της Θεσσαλονίκης" και θα διαβάσετε ενδιαφέρουσες και εμπνευσμένες ιστορίες και συνεντεύξεις με τους ανθρώπους, τις προσωπικότητες και τις οργανώσεις της πόλης. Το θέμα αυτό επικεντρώνεται στο ότι, παρά το γεγονός πως η οικονομική κρίση στραγγάλισε την Ελλάδα για περίπου μια δεκαετία, οι άνθρωποι και οι οργανώσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης συνέχισαν να αλλάζουν θετικά την προοπτική της πόλης. Πώς κράτησαν τη δημιουργική σπίθα αναμμένη, τον πολιτιστικό τοίχο ισχυρό και γαλούχησαν την καινοτομία. Εξετάζει το παρελθόν για να ενημερώσει το μέλλον, λέγοντάς του τις εμπνευσμένες πραγματικότητες, από αυτό το κρυφό διαμάντι του κόσμου. Πόλη γεμάτη ομορφιά, χάος, ιστορία, πολιτισμό, νεολαία, ενέργεια, κουζίνα, πολυμορφία, αξιοσημείωτη θέα στη θάλασσα και χαλαρό τρόπο ζωής! 

Το SIGMag έχει να κάνει με την ενθάρρυνση της περιέργειας, την εξάπλωση της έμπνευσης και την παροχή ενδυνάμωσης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, ειδικά στους σπουδαστές και τις κοινότητες νεολαίας του πλανήτη, προωθώντας παράλληλα τις λιγότερο γνωστές πόλεις δεύτερης βαθμίδας που είναι γεμάτες εμπνεύσεις, πρωτοβουλίες, ζωντάνια, δημιουργικότητα και ποικιλομορφία. 

Το SIGMag ιδρύθηκε από τον Κούσαλ Σ. Μέχτα που σπουδάζει στο Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο και τώρα έχει μια ομάδα που αποτελείται από φοιτητές από άλλα πανεπιστήμια. Αυτή η ομάδα νεαρών φοιτητών αγαπά πάντα και είναι ανοιχτή για να ακούσει τις προτάσεις σας, κριτική, ιδέες όπως ποια πόλη θα μπορούσε να είναι το θέμα της δεύτερης έκδοσης, ή το ενδιαφέρον σας για τη βοήθεια και την υποστήριξη στο έργο. 

Μπορείτε να γράψετε στη σελίδα στο Facebook ή στο email στο connect@sigmag.org με τα σχόλιά σας. Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό στην ιστοσελίδα της Travel Daily News, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας ή του SIGMag

Μείνετε περίεργοι, μείνετε εμπνευσμένοι! 
Η ομάδα του SIGMag
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge