ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-7-2019

Αναβάθμιση του Διεθνούς Εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Τι έλεγε ο Κ.Ζέρβας το 2012

Αναβάθμιση του Διεθνούς Εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κ.Μητροτάκης την οποία θέλει να μεταμορφώσει, όπως είπε, σε ένα πρότυπο εκθεσιακό κέντρο με χώρους πρασίνου, αλλά χωρίς να την "κουνήσει" από το κέντρο της πόλης. 

Μία εξέλιξη που μάλλον θα δυσαρεστήσει τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που αναλαμβάνει Δήμαρχος σε λίγες μέρες, ο οποίος, έχει ταχθεί υπέρ της μεταφοράς των εγκαταστάσεων της έκθεσης εκτός του κέντρου της πόλης.

Οπως δήλωνε ο κ.Ζέρβας το 2012, "Η επιχείρηση - μετεγκατάσταση, που συζητιέται για χρόνια αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο φιάσκο για την πόλη...." και "Η ΔΕΘ (και οι άνθρωποί της) πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία της με τη διοργάνωση στοχευμένων κλαδικών εκθέσεων. Να προβάλει και να ενισχύσει όλα τα στοιχεία που κάνουν την πόλη μας ελκυστική. Να εκσυγχρονίσει χώρους και brand name. Επίσης και με δεδομένη τη συμφωνία όλων ότι πρέπει κάποια στιγμή να βγει εκτός κέντρου.."

Τελικά, η "πλήρης υποστήριξη στον Μητσοτάκη" από τον Κ.Ζέρβα στην προεκλογική περίοδο - όπως εμφαντικά μετέδιδαν κάποια τοπικά μέσα, ή δεν απέδωσε καρπούς ή, οι τίτλοι, δεν είχαν και τόση σχέση με την πραγματικότητα..
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge