ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-7-2019

Αλλαγές στην ηγεσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις αποστρατείες υποστρατήγων

Αλλαγές στην ηγεσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Εντελώς διαφορετική θα είναι η εικόνα στην ηγεσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη μετά τις τέσσερις αποστρατείες υποστρατήγων κατά τη διάρκεια των έκτακτων κρίσεων που είναι σε εξέλιξη.

Μετά την προαγωγή του σε υποστράτηγο ο μέχρι πρότινος διευθυντής τάξης της Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος τοποθετήθηκε Θεσσαλονικάρχης, δηλαδή γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης. Στη θέση του επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας μετακινήθηκε ο υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ενώ ο νεοπροαχθείς υποστράτηγος Γιώργος Δούβαλης παρέμεινε επικεφαλής στη διεύθυνση επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης.

Κενές εξακολουθούν να είναι οι θέσεις του διευθυντή ασφαλείας και του διευθυντή τάξης, που αναμένεται να καλυφθούν από ώρα σε ώρα, καθώς αναμένονται οι τοποθετήσεις των ταξιαρχών, ενώ δεν είναι γνωστό τί θα γίνει με τις θέσεις των επικεφαλής της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας στην οποία εκτιμάται ότι θα παραμείνει ο ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, που διατηρήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη αποστρατεύτηκε ο επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Φώτης Δομζαρίδης, ο διευθυντής ασφαλείας Νίκος Ζησιμόπουλος και ο διευθυντής περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης.

ΠΗΓΗ ΔΕΠΘΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge