ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-8-2019

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη - ξεκίνησε η τροφοδοσία λέει η ΕΥΑΘ

Αναμένεται αποκατάσταση τις επόμενες ώρες

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη - ξεκίνησε η τροφοδοσία λέει η ΕΥΑΘ

Συνεχίζεται η διακοπή ύδρευσης που ξεκίνησε χθες Τετάρτη και αφορά μεγάλο μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό βρίσκονται οι περιοχές:

Πανόραμα,Καλαμαριά, Εύοσμος, Μετέωρα, Συκιές, Πολίχνη, Ευκαρπία, Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Χαλάστρα, Ανατολικό, Σίνδος και Ωραιόκαστρο.

Η διακοπή οφείλεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, σε πρόβλημα που προέκυψε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, το οποίο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ύδατος.

Αν και η αρχική εκτίμηση της εταιρείας έκανε λόγο για αποκατάσταση της βλάβης περίπου χθες τα μεσάνυχτα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά, εντός των επόμενων ωρών η υδροδότηση θα επανέλθει αφού πρώτα γεμίσουν οι δεξαμενές τροφοδοσίας.


Η νεότερη ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει:

Ξεκίνησε η υδροδότηση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης. Άμεση θα είναι η υδροδότηση της ΒΙΠΕ-Θ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού η ομαλοποίηση θα επέλθει σταδιακά εντός της ημέρας, οπότε και αναμένεται να «γεμίσει» το δίκτυο υδροδότησης.

Το προσωπικό της ΕΕΝΘ και του Χημείου Ύδρευσης παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχείς ελέγχους. Η τροφοδοσία από τις πηγές της Αραβησσού συνεχίζεται κανονικά.

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge