ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-8-2019

Νέα επιχείρηση-σκούπα στη Θεσσαλονίκη

Τριάντα οκτώ συλλήψεις

Νέα επιχείρηση-σκούπα στη Θεσσαλονίκη

Τριάντα οκτώ συλλήψεις σε νέα επιχείρηση-σκούπα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις περιοχές της Καμάρας, της Ροτόντας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους, όπως επίσης στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιτσών.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιχείρηση που πραγματοποιείται μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς τη Δευτέρα η αστυνομία συνέλαβε 61 άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη χθεσινή επιχείρηση ελέγχθηκαν 341 άτομα (238 αλλοδαποί και 103 Έλληνες), από τα οποία συνελήφθησαν τα 38 -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, αλλοδαπών, λαθρεμπορίου και όπλων, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και τετρακόσια αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 184 έλεγχοι σε οχήματα και βεβαιώθηκαν 134 τροχονομικές παραβάσεις.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge