ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-8-2019

Οι «μακεδονομάχοι» περιμένουν τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ντεμέκ πατριώτης..

Οι «μακεδονομάχοι» περιμένουν τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Ντεμέκ πατριώτης» ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Και όμως, «θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό, στον οποίο καταλογίζουν ότι δεν κάνει τίποτε για να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, ετοιμάζουν για τις 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οι... μακεδονομάχοι.

Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, θα έχει να αντιμετωπίσει τους ωρυόμενους εθνικόφρονες υπερπατριώτες. Το ίδιο συνέβη βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ομως τότε οι «μακεδονομάχοι» εξυπηρετούσαν μια χαρά τη Νέα Δημοκρατία που ήταν στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τώρα να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει ως κυβέρνηση το... αλαλάζον πλήθος που θα διαδηλώνει για τα «δίκαια και τα συμφέροντα» της Μακεδονίας.

Βλέπετε, καμιά φορά η Ιστορία έχει χιούμορ και αναμφίβολα πολλοί θα υπομειδιάσουν βλέποντας έφιππους με στολές Μεγαλέξανδρου, καλόγριες με εικόνες της Παναγίας, Ψωμιάδικους οπαδούς ή απόστρατους αξιωματικούς να συρρέουν σε ένα πατριωτικό συλλαλητήριο κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, καθώς στο προηγούμενο συλλαλητήριό τους στη ΔΕΘ, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ. και αυτοδιοικητικοί είχαν παραστεί και «ευλογήσει» τις «μαζικές πατριωτικές κινητοποιήσεις»...

Σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθαρίζουν σε ανακοίνωσή τους στο φέισμπουκ οι διοργανωτές, «στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα».

Οι «μακεδονομάχοι» στο κάλεσμά τους τονίζουν χαρακτηριστικά:

«Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις! Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει να διατηρεί τη Συμφωνία των Πρεσπών, εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει! Με μια ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ! Είμαστε και πάλι όρθιοι!!! Μέχρι να νικήσουμε!».

Και καταλήγουν:

«ΥΓ: Ντεμέκ πατριώτες, κομματόσκυλα, μωροφιλόδοξοι, κομπλεξικοί, γκρινιάρηδες και μίζεροι, αν δεν θέλουν να έρθουν... ας μην έρθουν!!! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!»

ΠΗΓΗ efsyn.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge