ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-8-2019

Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Θέρμης λόγω καύσωνα

Που μπορούν να απευθύνονται οι δημότες

Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Θέρμης λόγω καύσωνα

Στα ύψη σκαρφαλώνει ο υδράργυρος με τον "αφρικανικό καύσωνα” που έκανε την εμφάνισή του από χθες Πέμπτη 1 Αυγούστου. Το νέο κύμα καύσωνα ανεβάζει τις επόμενες ημέρες κατακόρυφα τον υδράργυρο.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας , ο Δήμος Θέρμης έχει μεριμνήσει και για τη λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων στα Κ.Α.Π.Η. που θα λειτουργήσουν ως αίθουσες υποδοχής και αναμονής του κοινού.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν ανοικτοί οι κλιματιζόμενοι χώροι των υπόλοιπων ΚΑΠΗ που λειτουργούν στις Κοινότητες του Δήμου  ώστε να υποδέχονται όλους τους πολίτες προκειμένου να προφυλαχθούν από πιθανές θερμοπληξίες, από σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 και για όσες μέρες διαρκέσει ο αφρικανικός καύσωνας και συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί έως τη μία και μισή το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. 

Υπενθυμίζεται πως και τα ΚΕΠ του Δήμου λειτουργούν έως τις 8 το βράδυ. Παράλληλα και το Κέντρο Υγείας Θέρμης, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, θα δέχεται στους κλιματιζόμενους χώρους του πολίτες που ανήκουν στις ευαίσθητες ομάδες, ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες θα μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313310800.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge