ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9-8-2019

Eκκληση της ΔΕΥΑ Θέρμης για ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

Eκκληση της ΔΕΥΑ Θέρμης για ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στην θέση Σύνδεσμος στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής και ξεκίνησε η απρόσκοπτη υδροδότηση λίγο μετά τις δώδεκα σήμερα το μεσημέρι. 

Όπως είναι γνωστό, χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου, σημειώθηκε σοβαρή βλάβη στο ένα από τα 4 αντλιτικά συγκροτήματα του Συνδέσμου, με αποτέλεσμα να προκληθούν παροδικές διακοπές στην υδροδότηση της Κοινότητας. 

Εξάλλου, σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Θέρμης με σημερινή ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας για ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται :

“Η υπερκατανάλωση νερού που συντελείται κατά τους θερινούς μήνες έχει ως συνέπεια την έλλειψη πίεσης ή και την ανεπαρκή υδροδότηση σε διάφορους οικισμούς του Δήμου μας.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης παρακαλεί όλους τους καταναλωτές της να κάνουν ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού και να το καταναλώνουν με φειδώ και όχι αλόγιστα ( πότισμα κήπων, γκαζόν, πλύσιμο υπαιθρίων χώρων, αυλλών, κ.λ.π.) ιδίως τώρα το καλοκαίρι ώστε να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές και προσωπικές ανάγκες όλων των συνδημοτών μας”.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge