ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-8-2019

Τρεις συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία

Από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Τρεις συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών για διάφορα αδικήματα προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης τους σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, προχώρησαν σε έλεγχο 47 ατόμων και δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών.

Η σύλληψη των τριών ατόμων αφορά παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων», παραβάσεις του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» και πλαστογραφία, ενώ σε βάρος δύο εξ αυτών σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών ελέγχων προσήχθησαν τρεις αλλοδαποί, καθώς δεν έφεραν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, σχηματίστηκε δικογραφία, εκτός ορίων αυτοφώρου, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για περίπτωση κλοπής κινητού τηλεφώνου που έλαβε χώρα σε προγενέστερο χρόνο, και βεβαιώθηκαν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατασχέθηκαν επίσης αδασμολόγητα οινοπνευματώδη ποτά και λαθραία καπνικά προϊόντα, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εξωτερικοί δίσκοι Η/Υ, πτυσσόμενο μαχαίρι, ποδήλατο και κινητό τηλέφωνο, η νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge