ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-8-2019

Νοτοπούλου: Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης αφήνει έκθετη την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Αδιανόητη η δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό

Νοτοπούλου: Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης αφήνει έκθετη την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον ναυτικό αποκλεισμό της Σαμοθράκης τις τελευταίες ημέρες, η ΤομεάρχηςΤουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης αφήνει έκθετη την κυβέρνηση της Ν.Δ. και μαζί της και τη χώρα.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί με αγωνία να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία, η κυβέρνηση μας εντυπωσιάζει με την προχειρότητα και την αδυναμία επίλυσης του προβλήματος.

Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή ανεπάρκεια και η ταλαιπωρία που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες είναι αδιανόητη.

Εξίσου αδιανόητη είναι η δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης της Ν.Δ. να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, για την περιοχή και τον τουρισμό, παρά την αποτελεσματική λύση που δόθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιές ενέργειες έχουν κάνει οι κ.κ. Υπουργοί Γ. Πλακιωτάκης και Χ. Θεοχάρης για να διασφαλίσουν τη φήμη του νησιού και της χώρας;

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων και ποιες ενέργειες έχουν προβλεφθεί για την αποζημίωση τους;
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge