ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15-8-2019

Μπουρίνι αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη

Βρέχει και αστράφτει - αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Μπουρίνι αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η μεταβολή του καιρού στη Θεσσαλονίκη με μπαράζ αστραπών και ασθενή βροχόπτωση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.


Η ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την μεταβολή του καιρού αναφέρει:

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 16/14-08-2019), που ισχύει από αύριο Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 έως και το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019.

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατάσταση ετοιμότητας- επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων (πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ).

Σύμφωνα με το παραπάνω έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη βόρεια Ελλάδα από αύριο Πέμπτη (15-08-2019) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

α. Την Πέμπτη (15-08-2019) από τις μεσημβρινές ώρες, η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η ανατολική Μακεδονία. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

β. Την Παρασκευή (16-08-2019) από τις απογευματινές ώρες, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-08-2019) θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της Ε.Μ. Υ. (www.emy.gr).).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge