ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-8-2019

Σύλληψη 28χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και κλοπή

Στην Εγνατία οδό

Σύλληψη 28χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και κλοπή

Συνελήφθη χθες το βράδυ έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης 28χρονος άντρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και κλοπή.

Συγκεκριμένα συνελήφθη στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός συλληφθείς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε ατόμων που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, για το όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο σε αστυνομικό κατάστημα της πόλης.

Κατασχέθηκαν τόσο το προαναφερόμενο αυτοκίνητο όσο και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος για τις συνομιλίες του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge