ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-8-2019

Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών προσποιούνταν ληστείες και έκλεβε χρήματα

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών προσποιούνταν ληστείες και έκλεβε χρήματα

Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών προσποιούνταν ληστείες και έκλεβε χρηματικά ποσά καταγγέλοντας ψευδώς ότι έπεσε θύμα ληστείας, σε δύο περιπτώσεις.

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση των ψευδών καταγγελιών που υποτίθεται ότι έλαβαν χώρα σε βάρος του υπαλλήλου.

Ειδικότερα, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην προαναφερόμενη επιχείρηση, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριου του 2019 και δήλωσε ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge