ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-8-2019

Σκέψεις στον ΟΑΣΘ για ιδιωτικά συνεργεία

Ενδεχόμενο διεύρυνσης της συνεργασίας του ΟΑΣΘ με τα ΚΤΕΛ

Σκέψεις στον ΟΑΣΘ για ιδιωτικά συνεργεία

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικά συνεργεία για την επισκευή λεωφορείων του ΟΑΣΘ, ο νέος πρόεδρος του οργανισμού Γιώργος Σκόδρας.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΤV100 o κ. Σκόρδας εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν τα συνεργεία του ΟΑΣΘ, ωστόσο όπως δήλωσε, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σύντομα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. “Την Παρασκευή το πρωί θα ξαναδούμε πως είναι τα πράγματα και θα αποφασίσουμε αν θα πάμε και σε ιδιωτικά συνεργεία”, τόνισε.

Ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ δήλωσε ακόμα ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο διεύρυνσης της συνεργασίας του ΟΑΣΘ με τα ΚΤΕΛ ,στα οποία “μπορεί να δοθούν κι άλλα δρομολόγια”, ενώ ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης είναι δύσκολο να επιλυθεί άμεσα.

“Η Θεσσαλονίκη δεν έχει χρόνο, για αυτό προσπαθούμε να εκτονώσουμε την κατάσταση με κάθε τρόπο, να διαχειριστούμε μια μείζονα κρίση που έχει σκάσει στα χέρια μας. Δε θα μπορέσουμε να επιλύσουμε άμεσα το πρόβλημα, η Θεσσαλονίκη έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και πρέπει να τον κερδίσουμε. Δεν έχω μαγική λύση, δεν μπορώ να βγάλω λαγό από το καπέλο”, είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ, όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση την προηγούμενη εβδομάδα, κυκλοφορούσαν στο πολεοδομικό συγκρότημα 213 λεωφορεία και σήμερα το πρωί εξυπηρέτησαν το επιβατικό κοινό της πόλης 238 λεωφορεία.

ΠΗΓΗ ΔΗΠΘΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge