ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-8-2019

Οι προετοιμασίες για την 84η ΔΕΘ

Μικρά ομοιώματα ελεφάντων και ινδικά λάβαρα..

Οι προετοιμασίες  για την 84η ΔΕΘ

Σε μια διοργάνωση εφάμιλλη της περσινής σε μέγεθος, λάμψη, επιχειρηματικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον στοχεύουν οι διοργανωτές με το στίγμα της 84ης ΔΕΘ να είναι η Ινδία.

Οι προετοιμασίες εντός του εκθεσιακού χώρου είναι πυρετώδεις καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την 7η Σεπτεμβρίου οπότε θα ανοίξουν οι πύλες της ΔΕΘ, έχει αρχίσει. Σε πολύ υψηλά επίπεδα βρίσκονται ήδη και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της Έκθεσης.

«Νέα Ινδία» είναι το σλόγκαν της ινδικής συμμετοχής στην 84η ΔΕΘ, όπου θα παρουσιαστεί το σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο οικονομικό και επιχειρηματικό προφίλ της χώρας. Οι νέες τεχνολογίες, η φαρμακευτική βιομηχανία, αλλά και η αεροδιαστημική είναι τομείς στους οποίους διακρίνεται πλέον διεθνώς τα τελευταία χρόνια η Ινδία πέρα από τις πασμίνες και τα χειροποίητα υφαντά, για τα οποία ήταν γνωστή κυρίως στο παρελθόν.

Μικρά ομοιώματα ελεφάντων και ινδικά λάβαρα θα στολίσουν κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Θεσσαλονίκης, όπως είχε γίνει και τις δύο προηγούμενες χρονιές, με την πόλη να στολίζεται με αστέρια για τις ΗΠΑ και κινεζικά φαναράκια για την Κίνα, όταν ήταν τιμώμενες χώρες της ΔΕΘ.

Για άλλη μια χρονιά στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκθεσιακού γεγονότος της χώρας, θα αναπτυχθούν θεματικά αφιερώματα για τη μηχανοκίνηση, την ομορφιά και τη μόδα, τη γαστρονομία την εκπαίδευση και την ενέργεια.

Δεν θα λείψουν φυσικά και τα καθιερωμένα πλέον music events, με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συναυλίες θα δίνονται κάθε βράδυ στις 21:30 κάτω από το τόξο της ΔΕΘ.

Παράλληλα, κάθε μέρα εντός της ΔΕΘ θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές παραστάσεις φέρνοντας αέρα Bollywood στην Ελλάδα ενώ επίσης εντός του εκθεσιακού χώρου θα στηθεί πασαρέλα 60 μέτρων για μοντέλα από την Ινδία, όπου θα γυριστεί το Demo των ινδικών καλλιστείων, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στο «Porto Carras» της Χαλκιδικής. Σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και μνημεία της Θεσσαλονίκης θα συνθέσουν το «φόντο» για τη φωτογράφιση των γυναικών από την Ινδία, οι οποίες θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς «Mrs. India Worldwide 2019».

Φέτος, 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα συνοδεύονται από αποστολή 600 ατόμων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα και διαγωνισμός ταλέντων. Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το ελληνικό κοινό.

ΠΗΓΗ ΔΕΠΘΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge