ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-8-2019

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια και κλοπές

Στην Τούμπα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια και κλοπές

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος, διότι είχε θέσει σε λειτουργία 26 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε δύο εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συλλήψεις για κλοπές

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν οι αρχές ύστερα από καταγγελία νεαρής κοπέλας, ότι άγνωστος της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο, χθες Κυριακή, στο κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία συνέλαβε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά και επιχείρησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ κοντά του εντοπίστηκε και το κλεμμένο  κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη,  αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (25-08-2019) δύο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 41 ετών, διότι ο πρώτος εντοπίσθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει νωρίτερα ο 41χρονος από άντρα στο κέντρο της πόλης. Επιπλέον, στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge