ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-8-2019

Περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Μετά από αστυνομικές έρευνες

Περιπτώσεις κλοπών  εξιχνίασε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων, μεθοδικών και επισταμένων ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί Τμημάτων Ασφαλείας εξιχνίασαν διάφορες περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε βάρος πολιτών.

Αναλυτικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες που διενεργήθηκαν σχηματίσθηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για κλοπές που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης σε βάρος:

40χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018, εισήλθε σε ξενοδοχείο και αφαίρεσε τα πορτοφόλια δύο εργαζομένων γυναικών, ενώ με τραπεζική κάρτα μιας εκ των δύο, αποπειράθηκε να προβεί σε ανάληψη χρημάτων.

Δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών, καθώς τον Ιανουάριο του 2019 εντός καταστήματος (super market), αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο 37χρονου.

23χρονου ημεδαπού, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2018 εισήλθε σε κατάστημα (εργαστήριο ξυλουργικής) και αφαίρεσε τσαντάκι του ιδιοκτήτη που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

37χρονου αλλοδαπού, καθώς με συνεργούς του, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιανουαρίου 2019 έως τέλη Μαρτίου 2019, προέβησαν σε τρεις περιπτώσεις κλοπών, αφαιρώντας από δύο γυναίκες τα κινητά τους τηλέφωνα και από κατάστημα (στεγνοκαθαριστήριο) το χρηματικό ποσό των ευρώ.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge