ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-8-2019

Καυστικό σχόλιο Μυλόπουλου κατά κοινοπραξίας Μετρό

Η χρονική συγκυρία αποκαλυπτική..

Καυστικό σχόλιο Μυλόπουλου κατά κοινοπραξίας Μετρό

Σε επίθεση εναντίον της κοινοπραξίας που κατασκευάζει το έργο, με αφορμή την επιστολή που βάζει «φωτιά» στο χρονοδιάγραμμα του έργου της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης, προέβει ο Γιάννης Μυλόπουλος, επί 3,5 χρόνια πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο του σχετικά με το χθεσινό άρθρο του ypodomes.com για την επιστολή της κοινοπραξίας, σημειώνει τα παρακάτω: «η χρονική συγκυρία που επιλέγει ο ανάδοχος να κοινοποιήσει μία τέτοια επιστολή, με ένα τέτοιο περιεχόμενο, λίγο πριν την αλλαγή διοίκησης στην Αττικό Μετρό, είναι αποκαλυπτική, τόσο για το επίπεδο της αξιοπιστίας των όσων υποστηρίζει, όσο όμως και των σκοπιμοτήτων που υπηρετεί».

Να σημειώσουμε ότι έχει ήδη διαρρεύσει το νέο δίδυμο που θα αποτελέσει την κεφαλή της διοίκησης της Αττικό Μετρό. Ο Νίκος Κουρέτας αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος και ο Νίκος Ταχιάος, Πρόεδρος. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται.

ΠΗΓΗ ypodomes.com
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge