ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-8-2019

Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Αμπελοκήπων μετά από 12 χρόνια!

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη

Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας στα  ΕΛ.ΤΑ.  Αμπελοκήπων μετά από 12 χρόνια!

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων και κατόπιν αξιοποίησης νέων στοιχείων και πειστηρίων που αναλύθηκαν επιστημονικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ατόμου που ενέχεται σε περίπτωση ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ..

Πρόκειται για 32χρονο (σήμερα) ομογενή, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος μαζί με 31χρονο συνεργό του, τον Οκτώβριο του 2007, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αμπελοκήπων, χρησιμοποιώντας κλεμμένη μοτοσικλέτα για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από το σημείο, ενώ αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 9.248 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, κατά το έτος 2008, σε βάρος του 31χρονου συνεργού του είχε σχηματισθεί δικογραφία για είκοσι πέντε περιπτώσεις ένοπλων ληστειών και δώδεκα κλοπές μοτοσικλετών, συμπεριλαμβανομένης και της προαναφερόμενης ληστείας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge