ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-9-2019

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων στην 84η ΔΕΘ

Δύο θεματικές εκδηλώσεις

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων   στην 84η ΔΕΘ

Με στόχο να αναδείξει τις δράσεις που συντονίζει για την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, μέσω των οποίων υλοποιούνται αναγκαία για τη χώρα έργα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στο Περίπτερο 13, stand 31, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξειδικευμένα στελέχη θα βρίσκονται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου κοινού, προκειμένου να παρέχουν ενημέρωση για το ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Επιπρόσθετα, η γενική γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ, διοργανώνει δύο θεματικές εκδηλώσεις αναφορικά με τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που φέρνει η νέα προγραμματική περίοδος ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η πρώτη με θέμα «Νέα πολιτική συνοχής 2021-2027, οι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και το ΕΣΠΑ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 - 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αιμίλιος Ριάδης» (εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, πρόσβαση από την είσοδο Συντριβανίου).
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.

Η δεύτερη εκδήλωση της γενικής γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, με θέμα «Συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την ενίσχυση της  Βιώσιμης Τοπικής Ανάπτυξης», θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Περίπτερο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Pavilion 13, ΔΕΘ και ώρα 17:00 -19:00.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νικόλαος Ματζούφας, οποίος θα αναπτύξει το θέμα της Τοπικής Ανάπτυξης και των ανθεκτικών υποδομών ΣΔΙΤ.

Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge