ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-9-2019

Ημέρα .. διαδηλώσεων η σημερινή για τη Θεσσαλονίκη

Δείτε πού και πότε

Ημέρα .. διαδηλώσεων η σημερινή για τη Θεσσαλονίκη

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα για τις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, όπου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με τη συμμετοχή προέδρων και εκπροσώπων Εργατικών Κέντρων από τη Μακεδονία και τη Θράκη. Την ίδια ώρα, τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, στην πλατεία Αριστοτέλους. Το «παρών» θα δώσει και ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Πορεία θα πραγματοποιήσουν και μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καθώς και αντιεξουσιατές, οι οποίοι προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 18:00, στην Καμάρα. Στις 18.00 είναι προγραμματισμένη και προσυγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στη συμβολή των οδών Εγνατία με Μητροπολίτου Γενναδίου. Τέλος, συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιήσουν και πολίτες που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών. Το ραντεβού τους είναι προγραμματισμένο για τις 18.00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στο πλαίσιο της περιφρούρησης των χώρων της ΔΕΘ και της ομαλής διεξαγωγής των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, κάγκελα θα τοποθετηθούν επί της Λ. Στρατού, ενώ έχουν φτάσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και οι δύο αύρες, τα οχήματα εκτόξευσης νερού. Ακόμα, λόγω των συγκεντρώσεων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.   Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προτείνει στα μέλη του που διατηρούν καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να τα κλείσουν στις 3 μ.μ. το μεσημέρι λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα.

Η Εργατική Αντεπίθεση Αμπελοκήπων - Μενεμένης καλεί στις διαδηλώσεις
Στις μαζικές διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καλεί η Εργατική Αντεπίθεση Αμπελοκήπων - Μενεμένης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί  στη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων συλλογικοτήτων και αγωνιστών στην Καμάρα το Σάββατο 7/9 στις 6:00 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ
Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ στις 7 Σεπτέμβρη, στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, καλεί η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ
Με ανακοίνωσή του η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα αγωνιστικά ταξικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και των όμορων περιοχών να συμμετάσχουν στις φετινές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και να συγκροτήσουν ένα ισχυρό εργατικό μπλοκ στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Καμάρα, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019, και ώρα 6μμ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΔΕΔΥ 
Η ΑΔΕΔΥ θα πάρει μέρος στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, ώρα 6:00 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ μία ημέρα πριν την Παρασκευή 6/9 στις 8πμ στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας, ΕΚΑΒ, το οποίο θα ξεκινήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι «μακεδονομάχοι» περιμένουν τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
«θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό, στον οποίο καταλογίζουν ότι δεν κάνει τίποτε για να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, ετοιμάζουν για τις 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οι... μακεδονομάχοι.
Διαβάστε περισσότερα εδώ


Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge