ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-9-2019

Επαγγελματίες της αντίδρασης όσοι διαφωνούν με τον Ζέρβα

Όλοι αυτοί που δημιουργούν συλλόγους..

Επαγγελματίες της αντίδρασης όσοι διαφωνούν με τον Ζέρβα

Τους πήρε όλους ..παραμάζωμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποστηρίξει ότι η άποψή του για το Μετρό είναι η σωστή και κάθε άλλη άποψη λάθος. Σε σημείο, που έφτασε αρκετές δεκαετίες πίσω κάνοντας αναφορά ακόμη και στην ..Εγνατία οδό αλλά και την Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης. 

Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, υποστηρίζει ότι ανήκει σε αυτούς που "δεν θέλουν τίποτα καινούργιο στην πόλη" ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης οδήγησε την πόλη σε εξαιρετική εξωστρέφεια ίσως ακόμη και περισσότερο από όσο η πόλη αντέχει.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο νυν δήμαρχος αυτοαναιρείται αναφερόμενος απαξιωτικά σε  "Όλους αυτούς που δημιουργούν συλλόγους".

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης  δήλωσε ότι υπάρχουν τρεις αλήθειες για το μετρό: «Αλήθεια πρώτη: Το μετρό πλην Βενιζέλου θα είναι έτοιμο το 2020 στην καλύτερη ή το 2021. Για την «τρομερή» λύση, την in situ, που τόσο μελάνη έχει χυθεί, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και εντολή στον ανάδοχο. Έξι χρόνια πήγαν χαμένα. Δεν έχει γίνει τίποτα πλην μελετών και ούτε καν  το ΚΑΣ έχει τη μελέτη για το πώς θα γίνει η διαχείριση in situ. Αλήθεια τρίτη είναι ότι η πόλη πρέπει να έχει μετρό. Η λύση της απόσπασης και της επανατοποθέτησης είναι ότι παίρνουμε τα αρχαία, σκάβουμε τον σταθμό και τα τοποθετούμε και είναι επισκέψιμα κατά 85%. Η λύση αυτή εφαρμόστηκε στην Αγ. Σοφίας».
Ο Κ. Ζέρβας πρόσθεσε ότι η θέση του «για την απόσπαση και την επανατοποθέτηση κάθε μέρα που περνάει φαίνεται να είναι η μοναδική που μπορεί να γίνει τώρα» χωρίς όμως να δίνει στοιχεία σχετικά με το πόσο θα κοστίσει σε χρόνο και χρήμα.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη αλλά και το ενδεχόμενο δικαστικών προσφυγών τόνισε ότι «το μετρό δεν πρέπει να παραδοθεί σε επαγγελματίες της αντίδρασης». «Τόσα χρόνια η στάση τους κατέληξε στο σημείο αυτό, έξι χρόνια να συζητάμε τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Όλοι αυτοί που δημιουργούν συλλόγους είναι οι ίδιοι που δεν ήθελαν την Εγνατία οδό, που δεν ήθελαν τη Νέα παραλία, την επέκταση της παλιάς παραλίας, οι ίδιοι που δεν ήθελαν τον Περιφερειακό δρόμο, που δεν θέλουν τίποτα καινούργιο στην πόλη μόνο να ακούγεται η φωνή τους» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες από ΔΕΠΘΕ
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge