Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Τοπικά Νέα/
12-9-2019

Ο στόχος του ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία που σήμερα είναι 317

Μέχρι τα τέλη του μήνα

Ο στόχος του ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία  που σήμερα είναι 317
fontsize

Στόχος μας μέχρι τέλη του μήνα να κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη πάνω από 350 λεωφορεία επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, σε δηλώσεις του σήμερα σε δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.


Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα κυκλοφορούν στην πόλη 317 λεωφορεία και έχουν τεθεί σε λειτουργία τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες περισσότερα από 100 οχήματα. «Κάνουν το αυτονόητο, τη δουλειά μας. Επισκευάζουμε τα αυτοκίνητα έχουμε αποκαταστήσει την λειτουργία, στο εσωτερικό του Οργανισμού, στο μέτρο που παραλάβαμε. Σκοπός μας είναι μέχρι το τέλος του μήνα να κυκλοφορούν πάνω από 350 λεωφορεία στους δρόμους», ανέφερε ο κ. Σκόδρας.

Τηρώντας σχετική δέσμευση που είχε αναλάβει προεκλογικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα εκπροσωπεί προσωπικά τον δήμο Θεσσαλονίκης στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει ο δήμος στο ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών.

«Ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης από το 2016 όταν είχε ξεκινήσει η μεγάλη περιπέτεια των αστικών συγκοινωνιών και της ίδιας της Θεσσαλονίκης είχα κάνει παρεμβάσεις, είχα συζητήσει να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος, η πόλη της Θεσσαλονίκης για το κακό που επρόκειτο να έρθει. Δυστυχώς χάθηκαν αυτά τα τρία χρόνια σε μεγάλο βαθμό, οι αστικές συγκοινωνίες της πόλη έφτασαν στον χειρότερο δυνατό βαθμό, είναι ντροπή για την πόλη μας να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση αλλά αυτή την στιγμή είναι μια καινούργια μέρα» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια για να παρθεί το πρόβλημα, για να έχουμε μια επιστροφή στην κανονικότητα, να μπορεί ο κόσμος να μετακινείται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σταδιακά να σχεδιάσουμε την πόλη όπως την θέλουμε για την επόμενη διετία και για τις επόμενες δεκαετίες. Η ολοκλήρωση του μετρό με την παράλληλη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών είναι κάτι που πρέπει να σχεδιαστεί άμεσα, να υλοποιηθεί ούτως ώστε να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε και πρέπει να γίνουν στην πόλη μας».

«Προσδοκούμε στην στήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης ειδικότερα και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε να επαναφέρουμε  σε ανεκτό επίπεδο, σε πρώτο χρόνο, το μεταφορικό έργο στη Θεσσαλονίκη», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Σκόδρας.

Ερωτηθείς για την εκχώρηση συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ σημείωσε ότι «θέλουμε να μεταφέρουμε τα οχήματα που λειτουργούν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος στον πολεοδομικό ιστό έτσι ώστε να ανακουφίσουμε τα δρομολόγια που επιβάρυναν», σημείωσε προσθέτοντας ότι αυτό το μέτρο είναι προσωρινό.

ΠΗΓΗ ΔΕΠΘΕΣτην ίδια κατηγορία..
Τροχαίο στην ανατολική ΘεσσαλονίκηΤροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο


Στο Φανάρι ο Καράογλου για επίσημη επίσκεψηΣτο Φανάρι ο Καράογλου για επίσημη επίσκεψη

Θα γίνει δεκτός από τον Βαρθολομαίο


Αγριεύει ο δήμος Χαλκηδόνας για τον Κ.Ο.Κ.Αγριεύει ο δήμος Χαλκηδόνας για τον Κ.Ο.Κ.

Αυστηρή επιβολή κυρώσεων στους παραβάτες παράνομων σταθμεύσεων


Εκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη - τι απαντά ο ΔΕΔΔΗΕΕκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη - τι απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ

Για το καλό της..


Συμβολικός διάπλους απεξάρτησης στο Βόρειο ΑιγαίοΣυμβολικός διάπλους απεξάρτησης στο Βόρειο Αιγαίο

Στο πλαίσιο του 17ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Θεραπευτικών Κοινοτήτων


Τι λένε πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης για τις αυξήσεις στα καύσιμαΤι λένε πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης για τις αυξήσεις στα καύσιμα

Πόσο αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες


Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίασηΣύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019


Χιλιάδες νεκρά ψάρια στην ΚορώνειαΧιλιάδες νεκρά ψάρια στην Κορώνεια

H στάθμη του νερού έχει κατέβει δραματικά


Χωρίς φύλαξη το εργοτάξιο που φιλοξενεί τους συρμούς του ΜετρόΧωρίς φύλαξη το εργοτάξιο που φιλοξενεί τους συρμούς του Μετρό

Ξαναέγραψαν συνθήματα κι έκαναν γκράφιτι στα βαγόνια


Διακοπή καταχώρησης μεταβολών στο Ληξιαρχείο ΘεσσαλονίκηςΔιακοπή καταχώρησης μεταβολών στο Ληξιαρχείο Θεσσαλονίκης

Για πέντε ημέρεςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Αυξήσεις