ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-9-2019

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Ήρθα με το μετρό γι αυτό άργησα!

Στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Ήρθα με το μετρό γι αυτό άργησα!

«Ήρθα με το μετρό, για αυτό άργησα» είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η συνάντηση τους ήταν προγραμματισμένη στις 10:30 και ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 11:00 π.μ..

Αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τον πρώην δήμαρχο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη για την 84η ΔΕΘ. Προφανώς, βασικό θέμα συζήτησης είναι η μέθοδος κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου του μετρό και οι αντιδράσεις που κλιμακώνονται για άλλη μια φορά, όσον αφορά την πρόταση απόσπασης των αρχαιοτήτων. Μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη ήταν και μέλη της προσωρινής διαχωριστικής επιτροπής της «Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς", τα οποία σύστησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόντες στη συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο είναι και οι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, Δώρα Αυγέρη, Κυριακή Μάλαμα, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Τάσος Κουράκης αλλά και ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.







Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge