ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-9-2019

Ζέρβας: Και μετρό και αρχαία

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα..

Ζέρβας: Και μετρό και αρχαία

«Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα ή αρχαία ή μετρό. Θα υπάρχουν και αρχαία και μετρό”. Αυτό ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε δηλώσεις του, έπειτα από τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

”Το σημαντικό είναι να έχουμε μετρό το συντομότερο δυνατό. Με το μικρότερο κόστος, με τη μικρότερη ενόχληση στους κατοίκους, στους επισκέπτες και κυρίως στους επαγγελματίες της πόλης. Αυτή είναι η δική μου διάθεση. Γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα του μετρό όσο ελάχιστοι και ξέρω πολύ καλά τη σωστότερη λύση του θέματος», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας:

«Η πόλη δεν θα διχαστεί θα βρει την καλύτερη δυνατή λύση, την πιο άμεση και οικονομική λύση. Εγώ ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είμαι ο φύλακας αυτός που θα φροντίσει ώστε το μετρό της πόλης να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν πάρα πολύ από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν ακτιβισμό πίσω και γύρω από τα μεγάλα έργα. Πολλά έργα της πόλης, καλή ώρα η νέα παραλία, αν είχαν ακολουθήσει άποψη συγκεκριμένων ανθρώπων, δεν θα είχαν γίνει ποτέ. Επειδή στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει μετρό, εγγυώμαι ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και σε αυτή την τετραετία, εγώ ως δήμαρχος να είμαι από τους πρώτους που θα μπουν στο μετρό, θα κόψουν εισιτήριο και θα κάνουν διαδρομές μέσα στην πόλη».

ΠΗΓΗ ΔΕΠΘΕ
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge