ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-9-2019

Φυλλάδια ενημέρωσης του κοινού για τα δικαιώματα των πεζών μοίρασε η αστυνομία

Δράσεις από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Φυλλάδια ενημέρωσης του κοινού για τα δικαιώματα των πεζών μοίρασε η αστυνομία

Φυλλάδια ενημέρωσης του κοινού για τα δικαιώματα των πεζών και την αναγκαιότητα απρόσκοπτης κίνησης των ευπαθών ομάδων σε πλατείες, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, μοίρασε η αστυνομία την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους και στον πεζόδρομο Καλαμαριάς.

Η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα ευαισθητοποίησης του κοινού που αφορούν στην αναπηρία και την κυκλοφοριακή αγωγή.
Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της 84ης Δ.Ε.Θ., στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες εκπαιδεύονται με βιωματικό τρόπο στην τήρηση βασικών κανόνων οδικής ασφάλειας με γνώμονα την ευαισθητοποίηση τους, τόσο για τη μείωση των οδικών τροχαίων ατυχημάτων όσο και προς την κατεύθυνση της απρόσκοπτης κίνησης πεζών.
Διανομή σχετικού έντυπου υλικού και συζήτηση με γονείς και μαθητές πραγματοποιήθηκε και κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου παράλληλα με τη διανομή του έντυπου υλικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης τις προσεχείς ημέρες θα εφαρμόσει ειδικά επιχειρησιακά σχέδια με τη συγκρότηση συνεργείων ελέγχου για τον εντοπισμό οδηγών που δε συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. που αφορούν στην απρόσκοπτη κίνηση πεζών, μητέρων με παιδιά και ΑΜΕΑ και τη βεβαίωση σχετικών παραβάσεων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge