Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-9-2019

Αγιασμός στο ιστορικό ΚΑΠΗ Ευαγγελίστριας

Σίμος Δανιηλίδης: Δεν θα προδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας

Αγιασμός στο ιστορικό ΚΑΠΗ Ευαγγελίστριας
fontsize

Άλλη μία δημιουργική χρονιά ξεκίνησε για τα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με την αρχή να γίνεται με τον αγιασμό του ιστορικού Β΄ ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου-Ευαγγελίστριας, όπου αυτό το διάστημα εξελίσσονται οι εργασίες πλήρους αναπαλαίωσης και ανακαίνισης.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της ικανοποίησης των εκατοντάδων μελών του ΚΑΠΗ Ευαγγελίστριας υπήρξε η θερμή υποδοχή που επιφυλάχθηκε χθες στον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη κατά την τελετή του αγιασμού, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος ηλικιωμένων.

«Είμαστε κάθε μέρα μαζί σας, προσπαθούμε να προλάβουμε πριν ζητήσετε κάποια πράγματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής και της κάθε κοινωνικής ή ηλικιακής ομάδας να έχουμε οργανωμένες και στελεχωμένες υποδομές για να μπορούμε να σας έχουμε ότι χρειάζεστε», ήταν το πρώτο μήνυμα του δημάρχου προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, ο οποίος μίλησε για την ολοκλήρωση των εργασιών τους επόμενους μήνες. «Είναι ένα μεγάλο έργο με προϋπολογισμό 382.000 ευρώ, που καλύπτεται από το ταμείο του δήμου. Αυτά τα χρήματα θα ανακατασκευάσουν όλο αυτόν τον χώρο. Εργασίες εκτελούνται στο σύνολο των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, από τη στέγη και το κυρίως κτίριο έως και τον περιβάλλοντα χώρο, με τη μελέτη του επανασχεδιασμού και της ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων να έχει γίνει με έντονα τα στοιχεία της αισθητικής και της λειτουργικότητας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες των ΑμεΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων για να δώσει έμφαση «στο στοιχείο που ξεχωρίζει περισσότερο και το οποίο είναι η διαμόρφωση του χώρου του πρώην θεάτρου σε δυο ιατρεία και φυσιοθεραπευτήριο», ενώ προβλέπεται η δημιουργία γραφείου κοινωνικού λειτουργού και για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Δεν θα προδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πετυχαίνουμε κάθε μέρα περισσότερα πράγματα για τον τόπο, για τον δήμο, για σας, για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, για τα σχολεία, για τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό και για να λύνουμε μια σειρά μικρά ή μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή. Στόχος μας παραμένει σταθερά κανείς ηλικιωμένος να μην καταλήγει στο γηροκομείο», τόνισε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης
Με φόντο τις εξελισσόμενες εργασίες σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αρίστος Γαλανός, με την αντιπρόεδρο Ελένη Αντωνιάδου, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για το ενδιαφέρον που δείχνει στην Τρίτη Ηλικία να επισημαίνει ότι «η νέα περίοδος 2019-2020 θα είναι η χρονιά των ΚΑΠΗ του δήμου».
Στην Τελετή αγιασμού παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Σαουλίδης, Τάσος Τσακιρίδης, Ειρήνη Καγιαμπίνη, Μιχάλης Βουλγαρίδης, οι πρόεδροι της Δ.Κ. Αγ. Παύλου Κώστας Ταχτατζής και Συκεών Ειρήνη Αυγερινού, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και εκπρόσωποι των εργαζομένων.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Ευζώνων
Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

26-2-2020

Ψυχραιμία.. η απάντηση στο κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη
Ψυχραιμία.. η απάντηση στο κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

26-2-2020Βάζουν λουκέτο σε καταστήματα ΕΛΤΑ
Βάζουν λουκέτο σε καταστήματα ΕΛΤΑ

Αντίδραση από το Δήμο Νεάπολης-Συκεών

25-2-2020


Πυρήνες πρασίνου σε οχτώ Δήμους της Θεσσαλονίκης
Πυρήνες πρασίνου σε οχτώ Δήμους της Θεσσαλονίκης

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

24-2-2020

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης
Απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας

24-2-2020

Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του
Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

24-2-2020


goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ