ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-9-2019

Η Γερμανία τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ

Θα ακολουθήσει η Γαλλία

Η Γερμανία τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ

Η ολοκλήρωση της 84ης ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα ήταν η Ινδία άνοιξε και τον κύκλο των προετοιμασιών για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, τον ερχόμενο Σεπτέμβριου του 2020 στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, ενώ θα ακολουθήσει το 2021 η Γαλλία.

Το βράδυ της Τρίτης στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο νέος πρέσβης της Γαλλίας Πατρίκ Μεζονάβ ανακοίνωσε πως έγινε αποδεκτή η σχετική πρόταση της διοίκησης της ΔΕΘ. 

Η ανακοίνωση έγινε στη διάρκεια δεξίωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο υφυπουργός Μακεδονίας -ΘράκηςΘεόδωρος Καράογλου, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη ΘεσσαλονίκηΜαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και επιχειρηματίες.

Ο κ. Μεζονάβ, που θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του τις επόμενες ημέρες επισκέφθηκε και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε  με τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ και ενημερώθηκε για την πορεία των επενδύσεων. Ο πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου Λοράν Τουιλιέ τόνισε ότι οι γαλλικές επενδύσεις στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2 δισ. ευρώ και έχουν δημιουργήσει 15.000 θέσεις εργασίας. «Τώρα είναι η ώρα να αναπτύξουμε περαιτέρω τις οικονομικές μας σχέσεις», τόνισε.

Τη φετινή 84η ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα ήταν η Ινδία, επισκέφθηκαν πάνω από 2630.000 άτομα ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 1.600 εκθέτες έναντι 1.494 πέρυσι.

Ξεκίνησαν προετοιμασίες οι Γερμανοί

Τιμώμενη χώρα στη διοργάνωση του ερχόμενου Σεπτεμβρίου του 2020 θα είναι η Γερμανία, η συμμετοχή της οποίας προετοιμάζεται ήδη με εντατικούς ρυθμούς.

Την παρουσία της Γερμανίας στην ερχόμενη διοργάνωση ξεκίνησε να προετοιμάζει ο  Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στην 85η  ΔΕΘ από Γερμανικές επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες, στην ενέργεια και στη διαχείριση περιβαλλοντικών ζητημάτων. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει είναι πως οι γερμανικές επιχειρήσεις αναμένεται να καλύψουν και τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου 13, στο οποίο βρίσκεται η τιμώμενη χώρα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge