ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-9-2019

Αίθριος σήμερα Παρασκευή ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Εως 26 βαθμοί η θερμοκρασία

Αίθριος σήμερα Παρασκευή ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και μόνο στα δυτικά, τα βόρεια και από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, ενισχυόμενοι πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, πρόσκαιρα στα δυτικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge