ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-9-2019

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου καταγγέλλει η μητέρα του

Προσπάθησαν να απαγάγουν το παιδί της

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου καταγγέλλει η μητέρα του

Σε καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός ανήλικου μαθητή στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν το παιδί της. Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου μαθητή, το παιδί σχολώντας από το σχολείο έφτασε τρέχοντας στο σπίτι. Όταν η μάνα ρώτησε τον γιο της «γιατί είσαι έτσι;», της απάντησε πως «με πλησίασε ένας άνδρας και με παρακάλεσε να διαβάσω ένα όνομα στο θυροτηλέφωνο μίας πολυκατοικίας καθώς δε γνώριζε γράμματα».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο νεαρός μαθητής παρατήρησε ότι τον άγνωστο άνδρα ακολουθούσε ένα άσπρο βαν όπου επέβαινε ένας ακόμα άνδρας. Το παιδί άρχισε να τρέχει και ενημέρωσε άμεσα την μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά. Το τελευταίο διάστημα ένα άσπρο βαν φέρεται να κυκλοφορεί στην περιοχή με δύο άνδρες που προσεγγίζουν νεαρά άτομα.

Παράλληλα, οι περιπολίες της αστυνομίας έξω από τα σχολεία της περιοχής έχουν ενταθεί τόσο με περιπολικά όσο και με μηχανές.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge