ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-10-2019

Αυξάνονται οι έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη

Σε διάστημα 15 ημερών βεβαιώθηκαν 1.661 παραβάσεις

Αυξάνονται οι έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη

Αυξάνονται οι έλεγχοι για παράνομο παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη με σκοπό, όπως αναφέρει η τροχαία, την απρόσκοπτη – ελεύθερη κίνηση των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω της εξασφάλισης συνθηκών ασφαλούς και ακώλυτης κυκλοφορίας πεζών σε πεζοδρόμια, πλατείες και πεζοδρόμους και ειδικότερα αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες όπως άτομα με αναπηρίες, μητέρες με βρεφικά καρότσια και ηλικιωμένα άτομα.

Συγκροτούνται καθημερινά συνεργεία τροχονομικών ελέγχων, με αρμοδιότητα τον εντοπισμό οχημάτων που σταθμεύουν σε πεζοδρόμια, πλατείες, πεζοδρόμους, σε ράμπες διέλευσης και θέσεις στάθμευσης που προορίζονται αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία καθώς και σε λεωφορειολωρίδες, προχωρώντας ταυτόχρονα σε επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Οπως έγινε γνωστό, σε διάστημα μόλις 15 ημερών και συγκεκριμένα από 15 έως 30-09-2019, τροχονόμοι βεβαίωσαν χίλιες εξακόσιες εξήντα μια (1.661) παραβάσεις που αφορούν σε παράνομες σταθμεύσεις οχημάτων, από τις οποίες οι χίλιες εκατόν ογδόντα επτά (1.187) αναφέρονται σε σταθμεύσεις δικύκλων σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους.

Ταυτόχρονα, γίνεται μία προσπάθεια αφύπνισης της κυκλοφοριακής συνείδησης των πολιτών μέσα από δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού, όπως αυτές που έλαβαν χώρα κατά το μήνα Σεπτέμβριο σε Πλατεία Αριστοτέλους και Πλατεία Καλαμαριάς.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge