ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-10-2019

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 άτομα μέλη συμμορίας

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων πέντε μελών συμμορίας, τα οποία εμπλέκονται σε κλοπές που έλαβαν χώρα σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα σε εμπορικά καταστήματα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών.

Πρόκειται για τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 16 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και τεσσάρων ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, μεταξύ άλλων, για εγκληματική συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 27-03-2019 έως 09-05-2019, διέπραξαν συνολικά έξι κλοπές στο κέντρο της πόλης, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εμπορικά καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι σε βάρος των γονέων των ανήλικων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge